Desenvolupament d'estratègies de Màrqueting Digital alienades amb els objectius de la companyia

Estratègia i implementació SEO i SEM

Social Media Màrqueting

Disseny i producció de suports eficaços per a comunicar millor i vendre més

Produccions audiovisuals corporatives i de producte

Optimització dels processos de captació de clients

Compleixen els textos legals del teu web amb la RGPD?

Previous
Next

Solucions personalitzades a les teves necessitats de comunicació i venda

Mètode

Juntament amb el client desenvolupem una auditoria de comunicació interna per a identificar les seves necessitats, detectar oportunitats i així desenvolupar una solució teòrica que no compartim.

Validem, modifiquem i ajustem aquesta solució teòrica analitzant el mercat, la competència per a comprendre les oportunitats que pot oferir al projecte del client.

Finalment, juntament amb el client, desenvolupem una solució a mesura combinació de la solució teòrica i la solució que el marcat pot aportar.

El valor diferencial que aporta TressolDigital és l’alta implicació en el projecte, una visió innovadora i la incorporació de talent molt especialitzat amb l’objectiu d’aportar una solució de comunicació a mesura eficaç i eficient.

El mètode de treball que apliquem és el següent:

Juntament amb el client analitzem el projecte, elaborem el brífing o realitzem un contrabriefing. Presentem el pressupost, una vegada aprovat realitzem l’estratègia de Màrqueting Digital.

Una vegada aprovada l’estratègia configurem l’equip que implementarà l’estratègia. Supervisem la implementació de l’estratègia, avaluem els resultats i presentem les conclusions i recomanacions d’ajust que s’incorporen al cicle de treball.

Missió

Col·laborar en el creixement de les vendes del client mitjançant un treball de qualitat orientat a les persones.

Visió

Col·laborar en l’aportació de solucions de comunicació a curt i a llarg termini per a ser el partner estratègic del client.